onsdag 21. april 2010

Launch av Celebrity Eclipse

Celebrity Cruises - Ferieopplevelsen for den viderekomne cruiseturisten.


Vulkanen på Island gjorde sitt ytterste for at ca. 50 agenter og journalister fra Norge ikke skulle få oppleve Celebritys nye ervervelse Eclipse sin aller første seiling. Ansatte på RCCL hev seg rundt og fikk tak i en HMK-buss som kjørte oss 14 timer ned til Hamburg. Avreise 22.00 på torsdag, og tross høy stemning på bussen klarte jeg og dunputen min å sove hele veien ned til ferja mellom Danmark og Tyskland.



Etter en smertefri innsjekk og innstallering på deilige lugarer ble det omvisning på skipet. Vi fikk oppleve ekte gress mellom tærne på dekk, glassblåseren, solariumet, spa-avdelingen og treningssenteret ombord. Naturlig nok ble det noen timer i solveggen på pool-baren før coctailparty og middag i hovedrestauranten. Fantastisk atmosfære, topp service og ikke minst nydelig mat og vin!


Etter middag var det duket for show i teateret. Dansere, akrobater og sangere skapte et forykende show med høy klasse. De senere timer ble tilbrakt i en nydelig martinibar med over 300 forskjellige vodka-typer og en bardisk dekket med is.

Neste dag var det deilig frokost i en stor og fin buffetrestaurant. Vi hadde et møte i teateret med en av sjefene fra Miami, og en skokk med tyskere. De kunne fortelle oss at målgruppen for Celebrity Cruise er 35+ (target: kvinner), kvalitetsbevisste og erfarne cruisekunder.

Til lunsj spiste vi en nydelig crêpe på Bistro on 5th. Herlig smaksopplevelse!


På kvelden lørdag skulle vi få oppleve en av spesialrestauranene som var ombord, og for en opplevelse!! Menyen var en plate som man måtte skru på lyset for å kunne lese. Det var en haug av retter som man måtte være veldig kreativ for å finne ut hva var. På bordet mitt bestemte vi oss for å prøve ut forskjellige ting og vår kulinariske guide kom med nye retter kontinuerlig. Disco Shrimps var en nydelig rekecoctail servert i en blinkende diskokule, sushi lollipops (sushi på pinne), tapas fra alle verdenshjørner ble servert i en settekasse, spring rolls ble servert fra spiraler (springs) og jeg smakte sneiler for aller første gang. Som man kan se overfor ble kebab servert på sverd og det var utrolig mange detaljer som gjorde måltidet til det morsomte jeg har spist.


Desserten fortjener et avsnitt for seg selv. Menyen var bygget opp som en rubiks kube. For å finne de 8 alternativene som var gjemt, måtte man brette opp, snu, vri og vende på kuben. Alternativene var blant annet Chocolate Tombstone, Rocket créme og Cupcake affair. Jeg valgte sistnevnte, og det var stor suksess! På bordet foran meg ble det plassert en plastikkasse med tre rom. Nederst var fire muffins, i midten tre store poser med foskjellig glasur og på toppen fire forskjellige typer toppings. Blant annet toppings som spraker på tungen. Helt fantastisk!

Bussturen hjem tok mellom 13 og 14 timer. Vil anbefale dere alle å fly!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar