torsdag 5. november 2009

Vår lille reiseblogg!




Velkommen til vår helt nyfødte reiseblogg! Her har vi planer om å skrive om reisene vi har vært på/er på, dagliglivet på feriebutikken og ferietilbud og reisetips som dukker opp. Vi håper du som leser får utnytte av kunnskapen og erfaringene vi gjør oss gjennom egne ferier, studieturer og jobben på Feriebutikken.


Så, hvem er vi? Marina, Kristin og Lise er tre flotte damer som holder til på Feriebutikken på Brynsenteret. Vi får hjelp av to ekstrahjelper, Linn og Adrian, men stort sett er det alltid minst en av oss frøknene til stede. Alle sammen har vi denne jobben på grunn av en unormalt stor interesse for reiser. Vi har tilegnet oss kunnskap gjennom mange års erfaring fra reiselivsbransjen og fra reiselivsstudier.



I denne bloggen ønsker vi å dele med dere våre reisetips, historier, tanker og bilder fra egne reiser. Vi vil også skrive om spennede nyheter vi selv har lyst til å oppleve. Tilbakemeldinger fra kunder og reisetips fra lesere vil vi også gjerne formidle her.


Kommentarer og tilbakemeldinger er vi veldig glad for. Dersom du ønsker dialog om en reise du kan tenke deg, vil bestille eller vurderer, kan du også sende en mail til



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar