onsdag 20. januar 2010

Oasis of the Seas



Det er en god stund siden vi lovet dere litt mer informasjon om Oasis of the Seas. Marina var heldig og fikk være med på pre-launchen til skipet, og har hatt en fantastisk fin tur.

Servicenivået ombord på skipet er helt eksepsjonelt. Alle ansatte er blide, hjelpsomme og imøtekommende til enhver tid. Det finnes noe å gjøre for enhver alder og interesse. Alt fra barer og restauranter til bølgesimulator og zip-line som går på tvers av det åpne rommet over Central Park.



Visste du forresen at man kan "chippe" barna ombord. Dersom du ønsker kan du til enhver tid se hvor på skipet barnet ditt befinner seg. Det er mulig å "merke" dem med en chip, så kan du se på en oversikt hvor han eller hun befinner seg ved hjelp av en type GPS-innredning.

Showene som foregår bak på skipet, ved et amfi-teaterlignende scene/basseng/isbane er helt fantastiske. Entertainere på høyt nivå. Skuespillere, dansere og akrobater som gjør de utroligste nummer og stunts.


Maten er alltid førsteklasses. All mat er inkludert, så her kan man legge på seg både 1 og 5 kg på en uke. Forretter, desserter og ikke minst hovedrettene er fantastisk dandert og det er forskjellig meny hver dag. Her går det ikke ann å bli lei.

Oasis of the Seas svarte som dere skjønner til forventningene. Vi venter i spenning på Allure of the Seas, som er søsterskipet.. Kommer nok i begynnelsen av 2011. Like stor, minst like bra!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar